Over thuishulp

Over thuishulp

Ben jij iemand waarop je kan rekenen?

Bij Axxicom en Cordaan Thuisdiensten organiseren we het werk goed. Als hulp bij het huishouden kun je al je aandacht richten op het allerbelangrijkste: tevreden klanten. Zowel Axxicom als Cordaan Thuisdiensten leveren professionele huishoudelijke hulp aan mensen met een wmo-beschikking of een pgb, die het huishouden niet (meer) helemaal zelf kunnen doen. Bijvoorbeeld omdat ze moeten herstellen van een bevalling, revalideren of op leeftijd zijn. Dat doen we in meer dan honderd Nederlandse gemeenten.

Verantwoordelijk werk

Onze klanten rekenen en vertrouwen op jou. Als hulp bij het huishouden draag je verantwoordelijkheid. Bovendien heb je een signalerende functie. Als je merkt dat het slechter gaat met een klant, trek je aan de bel. Samen met je teamcoördinator bekijk je wat er nodig is aan extra hulp.

Huishoudelijke hulp

Wij bieden zowel Huishoudelijke Hulp 1 als Huishoudelijke Hulp 2 aan. Bij Huishoudelijke Hulp 1 verricht je alle dagelijkse huishoudelijke werkzaamheden zoals stoffen, bedden opmaken, wassen en strijken, ramen lappen, schoonmaken, boodschappen doen, (helpen bij) het bereiden van maaltijden en soms bij de opvang van kinderen of het verzorgen van huisdieren.

Bij Huishoudelijke Hulp 2 help je, naast de bovenstaande activiteiten, ook bij de organisatie van het huishouden, de zelfverzorging (eten en drinken) en eventueel de opvoeding van kinderen. Je schept sfeer in het gezin.

Flexibel werk

Bij ons functioneer je zelfstandig en heb je de vrijheid om dingen zelf te regelen. Je geeft bijvoorbeeld zelf je beschikbaarheid en je aanvraag voor verlof door. Bij Axxicom heb je via internet toegang tot het medewerkersportaal: een beveiligde internetsite met belangrijke informatie over het werk en de organisatie. Ook vind je hier je salarisstroken en jaaropgave. Bij Cordaan Thuisdiensten maak je gebruik van een online planningssysteem, Remote pro, om je beschikbaarheid te regelen en verlof aan te vragen.

Zelfstandigheid betekent echter niet dat je er alleen voor staat. Met vragen en problemen kun je altijd terecht bij je teamleider of coördinator. Bijvoorbeeld als je in een situatie komt waar je moeite mee hebt, of als je een verslechtering signaleert bij een klant. Bij Axxicom kun je via het medewerkersportaal bovendien bijkletsen met je collega’s en tips uitwisselen.

Job alert

Vul jouw gegevens in. Dan krijg je elke keer dat we een nieuwe vacature hebben een melding.

Door werkenalsthuishulp.nl te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Deze melding niet meer tonen